Home » wat doen we

Is bedrijfsblindheid te genezen?

 

Ja, volgens HyMon wel!

 

Hygiëne wordt (gelukkig) meer en meer een hot item. Vooral binnen de branches Voedingsmiddelenindustrie, Zorgverlening en de Horeca werkt men hard om de hygiëne zo goed mogelijk voor elkaar te hebben. In de praktijk heeft men echter vaak te weinig tijd om het echt goed te doen en goed bij te houden, afvinklijstjes worden maar al te vaak zomaar ingevuld. Natuurlijk is binnen ieder bedrijf een zekere mate van bedrijfsblindheid aanwezig. Daarom is het meten en monitoren van de hygiëne in de dagelijkse praktijk van essentieel belang.

 

Deze dagelijkse praktijk is voor HyMon de leidraad. Wat zijn de kritische ruimtes, hoe zijn de looproutes, waar zijn de Human Contact Points, hoe is het gebruik van communicatieapparatuur, allemaal factoren die belangrijk zijn bij een goede hygiëne beheersing.

HyMon helpt u om hierbij een echt onafhankelijk management tool in handen te krijgen. HyMon verzorgt binnen uw bedrijf de metingen (quick scan), de risicoanalyses en het daarbij behorend advies. Dat kan eenmalig zijn maar een abonnementsvorm is zeker ook mogelijk. 

HyMon werkt samen met oa Safe Food Factory en HIPadvies.

 

Een echte aanrader is om HyMon in te zetten als Mystery Guest. U zult versteld staan van de bevindingen.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Dimmen Breen, breen@hymon.nl of 0031 6 2882 1514.